Fairy Tail ~

Spelletjes!
xFairytale
Diamanten lid
Berichten: 12177
Lid geworden op: 29 mei 2010, 08:18

Bericht door xFairytale » 03 jul 2011, 11:54

West ~ Gray ~ Travers ~ Snow
'Daar zijn ze!' riep één van de bewakers, waarop de groep zich naar West en Xander toe draaide en naar hen toe liep. West verstarde en keek benauwd opzij. 'En nu?' vroeg hij schor. Gray maakte een wuivend gebaar met zijn hand. 'Draai je om en ren. De rest doen wij wel.' hij grijnsde toen West knikte. Vervolgens pakte hij Xanders pols vast, draaide zich samen met hem om en zette het op een rennen. De bewakers schreeuwden iets onverstaanbaars en versnelden hun tempo. Daarna draaide Gray zich naar Travers, Snow, Elise en Zero toe. Travers en Snow zetten onmiddellijk een stap dichterbij toen Gray hen iets toe fluisterde.
Afbeelding

xHolyPoepiesaus
Diamanten lid
Berichten: 12078
Lid geworden op: 06 mei 2010, 13:06

Bericht door xHolyPoepiesaus » 03 jul 2011, 18:49

Xander en Elise
Hij keek wat verbaasd naar West, maar zette het toen ook maar op een rennen. Hij had vaag het gevoel dat dit deel van het plan niet helemaal uitgewerkt was.
Ze keek afgeleid naar West, die er echt heel erg verontrustend vrouwelijk uitzag. Toen ze haar aandacht weer op de rest wilde richten, zag ze dat die allemaal heel dicht bij elkaar stonden te smiespelen. Juist. Ze voelde zich hier erg nuttig.
People holding grudges should be holding hands.

xFairytale
Diamanten lid
Berichten: 12177
Lid geworden op: 29 mei 2010, 08:18

Bericht door xFairytale » 29 jul 2011, 19:17

Gray ~ West ~ Zero ~ Snow
De bewakers naderden snel, wat goed uitkwam. Ze hadden geen tijd te verliezen. Zodra ze dicht genoeg waren plaatste Gray zijn handen op de grond. Een uit ijs gevormde vuist schoot uit de grond en mepte de bewakers neer, die het bewustzijn onmiddellijk hadden verloren. 'Zo,' zei Gray tevreden. West, die alles had gezien, kwam geschrokken tot stilstand. 'Dus dat was je plan?' vroeg hij. Gray knikte. 'Oké, trek hun kleding aan. We gaan het gebouw als spionnen betreden.' hij trok zijn shirt uit en tilde de dichtstbijzijnde bewaker van de grond. Ook Zero en Snow waren met het omkleden begonnen. West slaakte een zucht, maar naderde de groep toen. Hij was duidelijk slimmer dan hij had verwacht.
Afbeelding

xHolyPoepiesaus
Diamanten lid
Berichten: 12078
Lid geworden op: 06 mei 2010, 13:06

Bericht door xHolyPoepiesaus » 05 aug 2011, 11:51

Xander en Elise
Hij kwam net als West abrupt tot stilstand en keek licht onder de indruk naar de bewakers. Vervolgens liep hij achter West aan en trok met lichte tegenzin zijn shirt over zijn hoofd heen. Omkleden in het openbaar was nou niet echt iets wat hij graag deed, wat waarschijnlijk deels te maken had met het feit dat hij vroeger lang zo dun niet was geweest. Hij keek even afgeleid naar Elise, die diep zuchtte, haar rug naar de groep keerde en vervolgens haar jas, trui, shirt en hemd uittrok, rillend van de kou. Ze begreep niet hoe iemand het hier ook maar een paar minuten uit kon houden.
People holding grudges should be holding hands.

xFairytale
Diamanten lid
Berichten: 12177
Lid geworden op: 29 mei 2010, 08:18

Bericht door xFairytale » 12 sep 2011, 20:12

Gray ~ Zero ~ Snow ~ West ~ Travers
Gray had zich al even geleden omgekleed. Tevreden bekeek hij de kleding die nu om zijn lichaam zat. 'Zo slecht ziet het er nog niet uit.' zei hij. Zero grijnsde breed terwijl hij een shirt over zijn hoofd trok, gevolgd door een vest. 'Indeetjes.' zei hij opgelaten. 'Maar zorg er dan wel voor dat je je niet gaat uitkleden, Icebreaker.' zei hij. Gray grimaste. Hij had die bijnaam altijd al gehaten. 'Sure.' zei hij koeltjes. Snow draaide haar rug ongemakkelijk naar de groep toe terwijl ze haar shirt over haar hoofd uit trok. Zero floor geïmponeerd, maar toen hij een schoen naar zijn hoofd gegooid kreeg besloot hij al snel te zwijgen. West was ondertussen bij de grond gekomen en ontdeed een van de bewakers van zijn kleding, wat niet bepaald moeiteloos verliep. Zijn handen trilden onophoudelijk van de kou. Hij vond het leuker toen hij nog in een warm gebied woonde. Travers hees zichzelf zwijgend in de broek van de bewaker. Hij viel misschien wat groot uit, maar het viel niet meteen op. Waarom had hij überhaupt ingestemd met deze missie? Zijn gilde en die van de anderen waren vijanden. Ze hoorden niet samen te werken.

Kerah
Een muur van vuur rees hoog boven hen en de bewakers op. Kerah beet op haar lip en greep Simons pols vast. 'Kom mee!' siste ze, waarbij ze hem met zich meetrok. Ze moesten hier uit zien te geraken voor Siegrain het zou ontdekken.
Afbeelding

xHolyPoepiesaus
Diamanten lid
Berichten: 12078
Lid geworden op: 06 mei 2010, 13:06

Bericht door xHolyPoepiesaus » 14 sep 2011, 18:44

Xander en Elise
Hij veegde met zijn voeten wat sneeuw aan de kant, zodat hij zijn tenen in de harde aarde kon begraven. Vervolgens knielde hij bij één van de mannen neer en begon hij diens kleren uit te trekken. Iedere keer dat de koude wind langs zijn huid streek, ging er een rilling door hem heen. Op zich had hij niet zoveel last van het weer, maar door de dikke laag sneeuw voelde hij de aarde onder zijn voeten niet en dat gaf hem soms een wat paniekerig gevoel. Zodra hij het shirt van één van de bewakers uit had gekregen, trok hij dat haastig aan. Toen de dikke, warme stof over zijn lichaam viel voelde hij zich meteen stukken beter.
Ze zakte rillend door haar knieën en keek met een vertrokken gezicht naar de bewakers. 'Ik hoop maar dat die kleren warm zijn,' mompelde ze gedempt. Ze had nooit gedacht dat ze een man zou moeten uitkleden, laat staan één die bewusteloos was.

Simon
Hij keek diep onder de indruk naar de hoge muur van vuur en leek pas weer tot de werkelijkheid te komen toen hij bijna zijn evenwicht verloor. Hij herstelde zich nog net op tijd en haastte zich achter Kerah aan. 'Waar wilde je langs?' vroeg hij.


Rest komt later. Moet nu eten.
People holding grudges should be holding hands.

xFairytale
Diamanten lid
Berichten: 12177
Lid geworden op: 29 mei 2010, 08:18

Bericht door xFairytale » 14 sep 2011, 19:43

Kerah
'Geen idee. Ik wil hier gewoon weg!' siste ze in een poging onopgemerkt te blijven. Eigenlijk was het daar al lang te laat voor, maar het ging op het idee. Gelukkig was de gang die voor hen lag nog vrij van bewakers. Maar waarschijnlijk niet voor lang.

Gray
De kleren die hij aan had getrokken waren warm, zoals dat hoorde bij de kleding die in dit gebied werden verhandeld. Het liet hem aan vroeger denken, en bij die herinneringen vertrok zijn gezicht. De reden dat hij hier weg was gegaan, was omdat hij zo min mogelijk aan zijn verleden wou denken. Maar nu werd hij haast gedwongen eraan te denken. Hij rechtte zijn rug en richtte zich daarna verder op. 'Oké, zijn we nu klaar?' vroeg hij na een lange tijd. 'We moeten opschieten.' hij keek de groep rond, die de laatste hand aan de kleding legde. Vervolgens liep hij naar Elise toe en drukte een kus op haar hals. 'Wil je mee naar binnen?' vroeg hij zacht.
Afbeelding

xHolyPoepiesaus
Diamanten lid
Berichten: 12078
Lid geworden op: 06 mei 2010, 13:06

Bericht door xHolyPoepiesaus » 15 sep 2011, 17:53

Elise en Xander
Haar ogen gleden genietend dicht en er trok een vertrouwde tinteling door haar lichaam. 'Ik hoop dat ze verwarming hebben,' mompelde ze met een serieus gezicht, terwijl ze zich naar hem toedraaide. Ze drukte een voorzichtige kus op zijn lippen voor ze haar nu al bevroren vingers diep in de zakken van de jas stak. Xander staarde wat afwezig naar het gebouw, met de gedachte dat Kerah daar was.

Simon
'Hmm, je hebt een punt,' zei hij met een scheve grijns, terwijl hij achter haar aan rende.
People holding grudges should be holding hands.

xFairytale
Diamanten lid
Berichten: 12177
Lid geworden op: 29 mei 2010, 08:18

Bericht door xFairytale » 15 sep 2011, 18:26

Gray
Hij boog zich wat meer naar haar toe en drukte zijn lippen vurig op de hare. Zijn handen gleden even door haar haren voor hij het contact verbrak. 'Oké, is iedereen klaar?' vroeg hij kalm. Zero keek grijnzend van Gray naar Elise. 'Sinds wanneer hebben jullie iets?' vroeg hij. Snow stootte hem aan. 'Stil, jij! Het is onbeleefd zoiets te vragen.' siste ze. Travers rolde met zijn ogen. 'Laten we opschieten. Ik wil hier vanaf zijn.' zei hij geërgerd. West schraapte zijn keel terwijl het sneeuw onder zijn voeten begon te smelten. 'We moeten gaan.' zei hij. Gray knikte instemmend en liep richting het gebouw. De anderen volgden.

Kerah
Ze kwam abrupt tot stilstand toen er tientallen bewakers voor haar opdoemden. Ze vloekte inwendig en draaide zich om, maar ze werden ingesloten. 'Ik hoopte nog zo dat we dit niet moesten doen.' zei ze, waarbij er een brandend zwaard in haar handen verscheen.
Afbeelding

xHolyPoepiesaus
Diamanten lid
Berichten: 12078
Lid geworden op: 06 mei 2010, 13:06

Bericht door xHolyPoepiesaus » 15 sep 2011, 18:44

Elise en Xander
Ze kreunde verrast en sloot opnieuw haar ogen. Toen hij zich zonder waarschuwing weer terugtrok ontsnapte er een teleurgestelde zucht aan haar lippen. Ze bleef dicht tegen hem aanstaan om het niet al te koud te krijgen en moest moeite doen haar glimlach te verbergen toen ze Zero en Snow hoorde.
Toen de rest eindelijk zo ver was, richtte hij zijn aandacht opgelucht op de groep en volgde. Hij zou het niet toegeven, maar hij begon ongeduldig te worden. Hij kon er alleen maar aan denken dat Kerah daar nog binnen was.

Simon
Hij keek geschrokken naar de grote hoeveelheid bewakers en hij beet op zijn lip. 'Sorry, maar ik heb niet echt een flashy wapen,' zei hij schuldbewust, kijkend naar haar zwaard.
People holding grudges should be holding hands.

Plaats reactie